Valitse sivu

Häpeän rooli neuromoninaisessa arjessa – kohti sydänlähtöisiä kohtaamisia -webinaari ke 10.1.2024

Julkaistu: 14.11.2023
Kirjoittaja: Riikka Seppälä

Kaikki teemasta kiinnostuneet, joita neurokirjon arki koskettaa joko henkilökohtaisesti tai omaisen, läheisen tai ammattilaisen roolista käsin.

Webinaarissa pääset tutustumaan häpeään neurokirjon arjessa pinnan alla vaikuttavana tunteena ja opit ymmärtämään sen heijastuksia elämän eri osa-alueilla.

Webinaari lisää ymmärrystäsi häpeästä ihmisyyteen vahvasti linkittyvä tunteena. Kuulet myös siitä, miten se ohjailee arjen erilaisissa tilanteissa ja pinnan alla näkymättömissä. Tutustut häpeään mielenterveyden, voimavarojen, identiteetin sekä myönteisen minäkuvan kehittymisen näkökulmasta. Lisäksi illan aikana tutustutaan sekä sisäisestä maailmasta kumpuaviin häpeänkokemuksiin, että ulkopuolelta tuleviin, häpeää synnyttäviin tekijöihin; esim. ympäristön joustamattomuuteen, ennakkoluuloihin ja asenteisiin. Parempi ymmärrys auttaa estämään häpeän syntymistä ja luo hyvinvointia tukevien vuorovaikutus- ja toimintamallien löytämisessä.

Saat myös konkreettisia työkaluja sydämellä näkemiseen ja häpeää loiventaviin kohtaamisiin sekä tukea häpeän kanssa pärjäämiseen itsellesi ja läheisellesi. Lisäksi opit keinoja häpeän vastalääkkeenä toimivan empatian ja itsemyötätunnon vahvistamiseen

Aika: keskiviikko 10.1.2024 klo 18-20

Paikka: Teams (online, verkossa)
Hinta 69 eur (sis. ALV).

Kouluttaja

Riikka Seppälä / Toivontiella.fi (Instagram: @toivontiella)

Lisätiedot: riikka@toivontiella.fi

Riikka on empaattisuudestaan kiitelty kouluttaja, Brené Brownin opeissa koulutettu Dare to Lead fasilitaattori, häpeäcoach ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Riikka kouluttaa sekä sotetoimijoita että asiantuntijaorganisaatioita neuromoninaisuuden ja psykologisen turvallisuuden teemoista.

Ilmoittautuminen:

Nimi(Pakollinen)

Jaa kirjoitus:

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *