Irti häpeästä – kohti sydänlähtöisiä kohtaamisia -webinaari torstaina 22.2.2024

Kirjoittaja: Riikka Seppälä

Kaikki teemasta kiinnostuneet, joita neurokirjon arki koskettaa joko henkilökohtaisesti tai omaisen, läheisen tai ammattilaisen roolista käsin.

Webinaarissa pääset tutustumaan häpeään neuromoninaisessa arjessa pinnan alla vaikuttavana tunteena ja opit ymmärtämään sen heijastuksia elämän eri osa-alueilla.

Webinaari lisää ymmärrystäsi häpeästä ihmisyyteen vahvasti linkittyvä tunteena ja siitä, millaiset esim. ympäristön joustamattomuuteen ja asenteisiin liittyvät tekijät voivat tiedostamatta vahvistaa häpeän kokemuksia neurokirjon henkilöillä.

Saat myös konkreettisia työkaluja sydämellä näkemiseen ja häpeää loiventaviin kohtaamisiin sekä tukea häpeän kanssa pärjäämiseen itsellesi ja läheisellesi. Lisäksi opit keinoja häpeän vastalääkkeenä toimivan empatian ja itsemyötätunnon vahvistamiseen

Aika: torstai 22.2.2024 klo 13-15

Paikka: Zoom (online, verkossa)
Hinta 69 eur + alv. 24 %

Kouluttaja

Riikka Seppälä / Toivontiella.fi (Instagram: @toivontiella)

Lisätiedot: riikka@toivontiella.fi

Riikka on empaattisuudestaan kiitelty kouluttaja, Brené Brownin opeissa koulutettu Dare to Lead fasilitaattori, häpeäcoach ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Riikka kouluttaa sekä sotetoimijoita että asiantuntijaorganisaatioita neuromoninaisuuden ja psykologisen turvallisuuden teemoista.

Ilmoittautuminen

Nimi(Pakollinen)

Jaa kirjoitus:

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *